Zoek bij gebied
Slaapkamers
 Zoek bij prijs
urlaub Deutsch English English

Villa taman sorga - Bali vacation rental

LOCATIE : Sanur
SLAAPKAMERS: 6
PERSONEN: 12

Villa Taman Sorga (Hemelse Tuin) op vijf minuten lopen van het strand van Sanur. in 3600 vierkante meter tropische tuin.


Bestaat uit een hoofdgebouw met twee verdiepingen tellend huis, een eigentijds ingerichte twee verdiepingen gast vleugel, en een traditionele Balinese leven paviljoen een indoor / outdoor eetkamer, een fitnessruimte, een van airconditioning voorzien media kamer en een 17-meter freeform zwembad.
Het hoofdgebouw is een paviljoen van twee verdiepingen, met twee slaapkamers, een wrap-around terras op de tweede verdieping, een open-air woonkamer op de begane grond en een wijnkelder.
Het gastenverblijf is apart van het hoofdgebouw aan de andere kant van het zwembad. Deze twee verdiepingen tellende gebouw is comfortabel plaats aan maximaal zes personen in de drie slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. De van airconditioning voorziene studio is geschikt voor maximaal twee personen, indien nodig.


[Max field length is unknown] Het gastenverblijf is apart van het hoofdgebouw aan de andere kant van het zwembad . Deze twee verdiepingen tellende gebouw is comfortabel plaats aan maximaal zes personen in de drie slaapkamers zijn voorzien van airconditioning . De van airconditioning voorziene studio is geschikt voor maximaal twee personen , indien nodig.
De eetpaviljoen is gekoppeld aan de keuken via een houten brug over een vijver . Het bestaat uit zowel anindoor eetkamer en een veranda buiten te dineren . Het paviljoen is een stand - alone gebouw met een hoog , twee - tiered dak. Het is uitgerust met een 42 "TV , DVD-speler en surround sound en is uitgerust met glazen deuren aan drie zijden die omgevouwen kan worden voor open lucht woon- of gesloten voor het comfort - airconditioning .
Het poolhouse is een open - air paviljoen met een verhoogde gepolijste houten dek en twee zithoeken . Een tent is beschikbaar en er is ook een barbecue .
De sportschool is een op zichzelf staand gebouw met glazen zijkanten , grenzend aan een wasruimte en een douche . Het is uitgerust met air- conditioning , een loopband , multi -gym en TV.

FACILITIES

  • 17 mtr zwembad
  • Maids
  • Cook
  • Bewaker
  • Tuinman en zwembad Attendant

Prijs voor 6 Slaapkamers

Seizoen Pre tax Incl TAX
 LAAG 
HOOG
 PIEK
 1095
 1325
 1475
 1,265
 1,530
 1,704

Currency Converter

Season : Convert To:Alle prijzen zijn in US Dollars per nacht uitzonderingen toegelaten

De prijzen worden berekend om alle lokale belastingen op te nemen. Er zijn geen verborgen extra kosten