Zoek bij gebied
Slaapkamers
 Zoek bij prijs
urlaub Deutsch English English

Villa shambala - Bali vacation rental

LOCATIE : Seminyak
SLAAPKAMERS: 5
PERSONEN: 10

Villa Shambala is een ruime woning in het hart van Seminyak. Gelegen op een groot landgoed, het bestaat uit een hoofd-paviljoen en een aparte guesthouse, tegengestelde uiteinden van het dramatische 19m zwembad.


De drie afzonderlijke paviljoens van Villa Shambala zicht op het zwembad, en onderhouden gazon. De belangrijkste paviljoen zit aan de andere kant, bestaande uit woon / eetgedeelte, twee grote slaapkamers, media room, open keuken en rustige lelievijver set tussen de twee slaapkamers.
De tweede paviljoen aan de andere kant van het zwembad en het huis drie slaapkamers (ensuite) en een tweede media-ruimte. Een prive airconditioned spa kamer met dubbel massagetafels kijkt uit over het zwembad De slaapkamer.
De master bedroom is voorzien van een hemelbed. Grote walk-in kasten en een kluisje. De vloer tot het plafond glazen deuren kan worden geopend op de lelie vijver.
Tweede slaapkamer.
Zit tegenover de lelie vijver van de master bedroom is de iets kleinere tweede slaapkamer. Uitgerust met een queen-sized bed, en walk-in-gewaad. De suite beschikt over een doublebathtub en een tropische regendouche. De tweede slaapkamer beschikt ook over een kluisje.


Tweepersoonskamers
De drie overige slaapkamers bevinden zich aan de andere kant van het zwembad in een apart gebouw. Alle drie de slaapkamers zijn ingericht met queen-size bedden en beschikken over een eigen badkamer in de open lucht met bad en regendouches.
Media Room
Een media ruimte zit grenst aan de slaapkamer en is voorzien van grote banken, een klein bureau, en boeken, spelletjes, een massieve digitaal geprojecteerde scherm en dvd-speler met een fantastisch surround-sound.
De tweede gast paviljoen beschikt ook over een eigen centraal gedeelde media kamer een 42 - inch televisie en dvd-speler.

FACILITIES

Aan weerszijden van de belangrijkste levende paviljoen is een eethoek in de openlucht completea twintig stoel tafel en volledige RVS outdoor cooking, waaronder een BBQ.

Prijs voor 5 Slaapkamers

Seizoen Pre tax Incl TAX
 LAAG 
HOOG
 PIEK
 990
 1390
 1780
 1,143
 1,605
 2,056

Currency Converter

Season : Convert To:Alle prijzen zijn in US Dollars per nacht uitzonderingen toegelaten

De prijzen worden berekend om alle lokale belastingen op te nemen. Er zijn geen verborgen extra kosten