Zoek bij gebied
Slaapkamers
 Zoek bij prijs
urlaub Deutsch English English

Villa senja - Bali vacation rental

LOCATIE : Kerobokan
SLAAPKAMERS: 5
PERSONEN: 10

Een prachtige Villa in boerderijstijl in Kerobokan met schitterend uitzicht over rijstvelden en dichtbij restaurants en uitgaangsgelegenheden.


Gebouwd op een oppervlakte van 35 are, Villa Senja bestaat uit 3 gebouwen met een woonarea van 500m2, gebouwd in koloniaalse stijl met gebruik van Javaans eikenhout


Centraal gebouw (Joglo): De Villa bevindt zich in een tropische tuin met een groot zwembad, dat centraal is gelegen, er is een ruime area om te socialiseren maar het biedt ook privacy als je daar behoefte aan hebt. Er is een huiskamer, woonkamer, bibliotheek, keuken, en een open terras met uitzicht op de rijstvelden.

Het naastgelegen gebouw (verbonden met het centrale gebouw): 4 slaapkamers (2 met zicht op de rijstvelden, en 2 met zicht op de tuin), allen met AC. Alle slaapkamers zijn tussen 27m2 en 32m2, en ze hebben allen een en-suite badkamer met bad/douche en privé terras/balkon. Alle badkamers op de begane grond hebben een eigen open tuin. Apart gelegen is een bungalow. Een paar meter verwijderd van het hoofdgebouw, met een slaapkamer van 32m2, badkamer, kast en een groot terras met uitzicht op de rijstvelden op de heuvel Een oud Javaans houten huisdat zich aan de rand van de tuin bevindt kan gebruikt worden als fitness ruimte. Op verzoek als extra slaapkamer (AC, badkamer).

FACILITIES

Telefoon en Internet
Ruime parkeerplaats
Villa Senja wordt onderhouden door 14 personeelsleden die Engels of Frans spreken:
kamermeisjes, kok, tuinmannen, nachtwakers

Prijs voor 5 Slaapkamers

Seizoen Pre tax Incl TAX
 LAAG 
HOOG
 PIEK
 480
 600
 600 Euro
 480
 600
 600

Currency Converter

Season : Convert To:Alle prijzen zijn in US Dollars per nacht uitzonderingen toegelaten

De prijzen worden berekend om alle lokale belastingen op te nemen. Er zijn geen verborgen extra kosten