Zoek bij gebied
Slaapkamers
 Zoek bij prijs
urlaub Deutsch English English

Villa semanpura - Bali vacation rental

LOCATIE : Canggu
SLAAPKAMERS: 5
PERSONEN: 10

Villa Semarapura is aan het strand gelegen en bevindt zich tussen Canggu en Tanah Lot, 20 minuten van Seminyak en de zuidwestkust van Bali.


Deze Villa bestaat uit meerdere paviljoenen en heeft ponden, een prachtig zwembad, dit alles sterkt zich uit over 5000m2 glooiend landschap.
De leef, woon en slaapgedeeltes hebben allen glazen deuren. De Villa heeft 180C panoramisch zeezicht met prachtige zonsondergang.


Accommodatie in de villa bestaat uit vijf ruime slaapkamers met luxe ensuite badkamer, een verhoogde open lucht woonkamer, een stand-alone dineren paviljoen, een comfortabele home theater voorzien van een speelkamer met ingebouwde bar en een functie keuken. Het hotel heeft een zwembad, een jacuzzi, een auto met chauffeur, WiFi internet toegang en het gebruik van een tennisbaan. De prachtige tuinen, houten terras, buiten de open lucht uitgebreide bar en ontspanning paviljoens ook Villa Semarapura een klassieke locatie voor Bali bruiloften en evenementen.

FACILITIES

Deze eigenschap heeft een uitgebreide aangelegde tuin, compleet met een prive zwembad en vijvers. Het rollend kust gazons zijn perfect voor bruiloften, feesten en partijen;. In een deel van de tuin, een groot houten terras en barbecue wordt begrensd door een grote openlucht bar, compleet met een drank koeler koelkast en barkrukken. Dit gebied is speciaal ontworpen om tegemoet te komen voor evenementen en bruiloften. Een tennisbaan, gedeeld met de naburige villa's, is beschikbaar voor het gebruik van de gasten Andere faciliteiten zijn een 7-persoons auto met chauffeur in het pakket, WiFi-internettoegang, een intercom systeem, state of the art Bose geluidssysteem en een back-up generator.

Prijs voor 5 Slaapkamers

Seizoen Pre tax Incl TAX
 LAAG 
HOOG
 PIEK
 1180
 1640
 2110
 1,363
 1,894
 2,437

Currency Converter

Season : Convert To:Alle prijzen zijn in US Dollars per nacht uitzonderingen toegelaten

De prijzen worden berekend om alle lokale belastingen op te nemen. Er zijn geen verborgen extra kosten