Zoek bij gebied
Slaapkamers
 Zoek bij prijs
urlaub Deutsch English English

Villa sanur residence - Bali vacation rental

LOCATIE : Sanur
SLAAPKAMERS: 9
PERSONEN: 18

Sanur Residentie bestaat uit 3 gebouwen met totaal 9 slaapkamers, gelegen 50m van het zwarte strand met schitterend uitzicht over de zee. De residentie is aan de zuid-oost kust van Bali.


Ieder gebouw bestaat uit 2 verdiepingen met verblijf voor 6 personen. Alle 3 gebouwen hebben een andere inrichting maar allen hebben 3 slaapkamers met en-suite marmeren badkamers, aparte huiskamer met eetkamer voor 6 personen, een compleet ingerichte keuken, wn een zitkamer met een ruime terras.
De prachtige onderhuiden tuin heeft een pond, groene laan en een romantische paviljoen waar men heerlijk kan ontspannen. 's Morgensvroeg is er een warme roze gloed over de kliffen van het naastelegen eiland Nusa Penida. Het strand is maar 50m verwijderd en is uitstekend voor surfen en zwemmen. Er is een pad door de rijstvelden en er is een prive terras voor de gasten.


Alle kamers in de Sanur Residentie hebben Air-conditioning en de slaapkamers met houten vloer, een TV, DVD, een telefoon, en kluis. De Master badkamer heeft een Jacuzzi, douche, fohn en stopkontact om te scheren.

FACILITIES

Prijs voor 9 Slaapkamers

Seizoen Pre tax Incl TAX
 LAAG 
HOOG
 PIEK
 1180
 1580
 1780
 1,363
 1,825
 2,056

Prijs voor 6 Slaapkamers

Seizoen Pre tax Incl TAX
 LAAG 
HOOG
 PIEK
 880
 1580
 1780
 1,016
 1,478
 1,709

Currency Converter

Season : Convert To:Alle prijzen zijn in US Dollars per nacht uitzonderingen toegelaten

De prijzen worden berekend om alle lokale belastingen op te nemen. Er zijn geen verborgen extra kosten