Zoek bij gebied
Slaapkamers
 Zoek bij prijs
urlaub Deutsch English English

Villa pushpapuri - Bali vacation rental

Beachfront

LOCATIE : Sanur
SLAAPKAMERS: 4
PERSONEN: 8 A+ 2 C

Deze schitterende Villa aan het strand heeft vier slaapkamers, een 20 meter zwembad, een ruime leef- en huiskamer, en een ontspanningsruimte. En niet te vergeten de service of een 5* hotel.


De hoofdslaapkamer bestaat uit 2 verdiepingen. Op de begane grond de slaapkamer met en-suite badkamer en op de eerste etage een studeerkamer met DVD kamer. De glazen schuifdeur opent naar een stenen terras aan de ene kant en aan de andere kant een houten dek met schitterend zeezicht. Op de begane grond is een slaapkamer voor de gasten met ook een glazen schuifdeur aan twee kanten. Het heeft een Kingsize bed, en-suite badkamer en een dagbed. De ander twee gastenkamers met air-conditioning zijn ideaal voor kinderen, gelegen op de begane grond, de ene slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden en de andere een queensize bed.


Vanaf de ruime huiskamer en eetkamer heeft men zicht op de zee door de glazen muren. Er is een kleine keuken aanwezig, een eettafel in de huiskamer voor  8 personen en een comfortabele area met sofas en stoelen. De volledig ingerichte keuken is aan de andere kant van de kamer. Er is een stenen trap naar de kelder waar een kamer is met een bar, pool tafel, darts een leren sofa waar men heerlijk kan ontspannen en sport kan bekijken, er is een LCD TV aanweizig met satelliet. Villa Pushpapuri is ideaal for bbq, huwelijken en feesten.

FACILITIES

9 Personeelsleden
  • Kok
  • Butler en interieurverzorgsters
  • Tuinman en zwembad onderhoudsman
  • sBeveiligheidsdienst

Satelliet TV, DVD

Baby-sitter, massage services en autohuur op aanvraag tegen betaling

Prijs voor 4 Slaapkamers

Seizoen Pre tax Incl TAX
 LAAG 
HOOG
 PIEK
 620
 770
 970
 716
 889
 1,120

Currency Converter

Season : Convert To:Alle prijzen zijn in US Dollars per nacht uitzonderingen toegelaten

De prijzen worden berekend om alle lokale belastingen op te nemen. Er zijn geen verborgen extra kosten