Zoek bij gebied
Slaapkamers
 Zoek bij prijs
urlaub Deutsch English English

Villa jamalu - Bali vacation rental

LOCATIE : Jimbaran
SLAAPKAMERS: 4
PERSONEN: 8

Villa Jamalu.four slaapkamers, kindvriendelijk hoog bovenop een heuvel op Bali's zuidkust, met prachtig uitzicht overJimbaran Bay.


Master suites
Villa Jamalu heeft twee master suites: de eerste, op de bovenste verdieping, biedt een panoramisch uitzicht op de oceaan, terwijl de tweede, op de begane grond, kijkt uit over het zoutwaterzwembad. Beide zijn voorzien van airconditioning en beschikken over overdekte queen-size bedden, een iPod-dock, televisies en dvd- spelers. Ensuite badkamers zijn voorzien van een regendouche, terwijl de onderste suite heeft een bad en de bovenste suite een jacuzzi.
Junior suites
De twee begane grond junior suites openen rechtstreeks naar het zwembad dek. Airconditioning roomswith queen-size bedden, een iPod-dock en een eigen badkamer badkamer met regendouche. Twee onderschuifbed bedden bieden extra slaapruimte voor kinderen.


Loungekamers
De bovenste verdieping lounge is licht, ruim en luchtig. Uitgerust met een 50-inch televisie en een dvd-player.Glass schuifdeuren lopen in de lengte van deze ruimte en kan gesloten voor comfort-airconditioning.
De begane grond woonkamer, die uitkijkt op het zwembad, is ingericht met een bank, chaise longue en antieke hemelbedden canape.
Fitnessruimte en spa ruimte
Sportzaal van de villa wordt gekoeld door zowel airconditioning en ventilatoren en functies twee spin-fietsen, gewichten, een laterale pull-down en leg-curl machine en Zwitserse ballen. Een TV en geluidsinstallatie leveren entertainment tijdens trainingen.

FACILITIES

  • 15 x 7 meter zoutwater zwembad
  • Prive kok en villa manager
  • Schoonmaak
  • Bedienend personeel
  • Beveiliging

Prijs voor 4 Slaapkamers

Seizoen Pre tax Incl TAX
 LAAG 
HOOG
 PIEK
 580
 770
 960
 670
 889
 1,109

Currency Converter

Season : Convert To:Alle prijzen zijn in US Dollars per nacht uitzonderingen toegelaten

De prijzen worden berekend om alle lokale belastingen op te nemen. Er zijn geen verborgen extra kosten