Zoek bij gebied
Slaapkamers
 Zoek bij prijs
urlaub Deutsch English English

Villa indah manis - Bali vacation rental

LOCATIE : Uluwatu
SLAAPKAMERS: 4+1
PERSONEN: 8+4

Villa Indah Manis is een rustige 4 + 1 slaapkamer villa met prive-zwembaden en een spa. De woning is voorzien van een volledig self-contained 1-slaapkamer Honeymoon Suite met een prive zwembad, die kunnen worden gehuurd onafhankelijk.


Kamboja Slaapkamer De Kamboja slaapkamer is toegankelijk via dubbele Balinese deuren. ingericht met een overdekte king-size bed. De en-suite badkamer is, een open-air badkamer met uitzicht op de oceaan, maar is volledig prive.
Jempiring Slaapkamer
met twee aparte bedden en 2 uitschuifbare sofa die kan worden omgezet in 2 eenpersoonsbedden. De en-suite badkamer in de tuin is omgeven door muren en heeft aa regendouche.
Alamanda & Melati Slaapkamer
Alamanda en Melati zijn verbonden door een gemeenschappelijke deur die kan worden geopend om het te maken twee kamers in een ruime en functionele suite.
De aangrenzende badkamer in de openlucht serveert zowel de Melati en Alamanda kamers, met aparte deuren die leiden naar elk room.Complete met een regendouche.
Kamboja Slaapkamer De Kamboja slaapkamer heeft een overdekte king-size bed. heeft een open-air badkamer rond bad, met uitzicht op de oceaan, maar is volledig prive.
Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, met extra ventilator aan het plafond.


Maharaj Kamer (Entertainment kamer) en een fitnessruimte
De Fitness Club, gelegen tussen de studio en de Spa, is uitgerust met een draaiende machine, een hometrainer, een stepper, een roeimachine, lichte gewichten en wand spiegels.
Pool en Tuin
De 16 x 4 meter, infinity-edge schoot zwembad is bekleed met groene Java steen is 1,4 meter diep. Er is een 60-centimeter ondiep gedeelte voor kinderen. De terrazzo zwembad dek is ingericht met stijlvolle, kwalitatief hoogwaardige, lichtgewicht metaal ligstoelen en Chinese stijl parasols.

FACILITIES

personeel:
  • Villa manager
  • meiden
  • butlers
  • koks
  • bewakers zwembad / tuinders
  • WiFi internet verbinding

Prijs voor 5 Slaapkamers

Seizoen Pre tax Incl TAX
 LAAG 
HOOG
 PIEK
 490
 660
 895
 566
 762
 1,034

Prijs voor 4 Slaapkamers

Seizoen Pre tax Incl TAX
 LAAG 
HOOG
 PIEK
 390
 660
 895
 450
 681
 1,034

Currency Converter

Season : Convert To:Alle prijzen zijn in US Dollars per nacht uitzonderingen toegelaten

De prijzen worden berekend om alle lokale belastingen op te nemen. Er zijn geen verborgen extra kosten