Zoek bij gebied
Slaapkamers
 Zoek bij prijs
urlaub Deutsch English English

Villa eshara3 - Bali vacation rental

LOCATIE : Seminyak
SLAAPKAMERS: 3
PERSONEN: 6

Villa Eshara3 ligt op slechts 300 meter van het Seminyak strand, winkels, restaurants en het nachtleven. Een onafhankelijke en volledig prive villa met drie slaapkamers dat deel uitmaakt van de Eshara landgoed


Bestaande uit twee paviljoens gebouwd in een L-vorm rond een tropische tuin en een 10 x 3,5 meter groen betegelde zwembad. Een grote en zeer comfortabele woonkamer, eetkamer en keuken en de master bedroom nemen een paviljoen terwijl twee kamers nemen de andere.
Woonvertrekken
De high-hellend dak en de grote glazen deuren aan beide zijden. Aan de ene kant is een open goed uitgeruste keuken en een eettafel voor tien.


Master Bedroom
kan is toegankelijk vanuit zowel de woonkamer en het zwembad dek. De marmeren badkamer heeft rivier-rock bad en buitendouche. King size bedden.
Elke kamer
Beide kijken uit op de tuin en het zwembad van de bedden van deze twee slaapkamers. Een kamer is ingericht met een kingsize bed en de andere met twee bedden die kunnen worden gecombineerd om een King size bedden.. Met schuifdeuren en hoge toon plafonds, met eigen badkamer uitzicht bamboe tuinen uit hun douches.