Zoek bij gebied
Slaapkamers
 Zoek bij prijs
urlaub Deutsch English English

Villa emerald sunset - Bali vacation rental

Sea View

LOCATIE : Canggu
SLAAPKAMERS: 4
PERSONEN: 8

4 slaapkamers villa in Canggu bestaat uit 3 verschillende 2 verdiepingen tellende gebouwen gekoppeld op de tweede verdieping door een groot terras van waar gasten kunnen genieten van een onbelemmerd uitzicht op zee in het bijzonder prachtige bij zonsondergang.


De belangrijkste airconditioning voorziene gebouw bevinden zich de woonkamer en de tv-kamer. De bovenste verdieping is vooral grote glazen deuren en ramen.
Het dak en de muren komen uit op de voorkant om een ??indruk van ruimte te geven en het prachtige uitzicht op de omgeving te verbeteren.


Een tweede gebouw beschikt over een goed uitgeruste pantry en een open ruimte eetkamer beneden en een slaapkamer met eigen badkamer dressing en badkamer boven.
Het derde gebouw wordt omringd door de grote lava steen zwembad en op de eerste verdieping een grote slaapkamer met kleedkamer en een studie die kan worden omgevormd tot een extra junior slaapkamer.
De 20 m lange overgelopen zwembad is de uitbreiding aan de voorzijde en stelt smaragdgroene water kleur varirend in verband met de hemel en de periode van de dag.

FACILITIES

Prijs voor 4 Slaapkamers

Seizoen Pre tax Incl TAX
 LAAG 
HOOG
 PIEK
 500
 700
 900
 500
 700
 900

Currency Converter

Season : Convert To:Alle prijzen zijn in US Dollars per nacht uitzonderingen toegelaten

De prijzen worden berekend om alle lokale belastingen op te nemen. Er zijn geen verborgen extra kosten