Zoek bij gebied
Slaapkamers
 Zoek bij prijs
urlaub Deutsch English English

Villa batavia - Bali vacation rental

LOCATIE : Seminyak
SLAAPKAMERS: 5
PERSONEN: 10

SeminyVolledig bemand vijf - slaapkamer villa in het hart van Seminyak, een korte wandeling van het strand en Bali's beste restaurants, bars en boetieks.ak


In elegant "koloniale" stijl van de pre-onafhankelijkheid waarop de oude naam voor Jakarta Inmiddels zijn er meer hedendaagse luxe. . home theater systeem, iPod-dock en HD-tv's in elke kamer, WiFi, iMac computer. Villa Batavia's is verdeeld over drie samenhangende paviljoens georiënteerd rond het zwembad en de tuin.
Villa Batavia's vijf slaapkamers (vier met knappe hemelbed king - size bedden en lopen - door middel van kasten, een vijfde met twee aparte bedden) zijn ingericht met oosterse tapijten verspreid over gepolijste teakhouten vloeren, hebben een veranda met uitzicht op het zwembad en de tuin.
Er is air-conditioning in heel.


Villa Batavia's belangrijkste woonvertrekken bevinden zich op de tweede verdieping, open woon-en eetkamer met de optie van airconditioning of een plafondventilator. 16m x 6m zwembad (met kinderbad) met diverse zonneterrassen met ligstoelen en parasols, en een traditionele baal massages of kaars - aangestoken diners.
Personeel Villa personeel team bestaat manager, chef kok, kok, butler en een tuinman. Zekerheden gesteld voor het landgoed.
Extra faciliteiten Barbecue; in - kluisjes in de kamer; volledige back - up generator, zes yogamatten; twee massagetafels.

FACILITIES

personeel
  • Villa Manager
  • Chefs - internationale keuken
  • hele dag butlerservice
  • Beveiliging 24 - uurs beveiliging

Prijs voor 5 Slaapkamers

Seizoen Pre tax Incl TAX
 LAAG 
HOOG
 PIEK
 1080
 1380
 1780
 1,247
 1,594
 2,056

Prijs voor 4 Slaapkamers

Seizoen Pre tax Incl TAX
 LAAG 
HOOG
 PIEK
 880
 1380
 1780
 1,016
 1,299
 2,056

Currency Converter

Season : Convert To:Alle prijzen zijn in US Dollars per nacht uitzonderingen toegelaten

De prijzen worden berekend om alle lokale belastingen op te nemen. Er zijn geen verborgen extra kosten